Jubileumkwis

 

Schrijf je nu in voor Danmârzo’s Jubileumkwis!

25 jaar Danmârzo, dat moet gevierd worden! En dat gaan we dan ook doen, het weekend van 3 en 4 juni 2023 staat helemaal in het teken van een kwart eeuw Danmârzo. Op zondag 4 juni vindt er in het centrum van Vught een feestelijk blaaskapellenfestival plaats en op zaterdag 3 juni organiseren we Danmârzo’s Jubileumkwis. Het is natuurlijk geen hersenbreker dat je dat niet mag missen.

Het inschrijfgeld bedraagt €15 per team (een team mag uit maximaal 5 deelnemers bestaan). Hiervoor krijgen jullie een hele gezellige avond, 5 verfrissende consumpties per team, en de meest uiteenlopende vragen en opdrachten over onder andere Vught, carnaval en natuurlijk Danmârzo. Uiteraard zal laatstgenoemde de avond ook muzikaal omlijsten. Daar moet je dus bij zijn! De Jubileumkwis zal plaatsvinden op zaterdagavond 3 juni in Theater De Speeldoos te Vught. Vanaf 19.30 uur ben je van harte welkom, neem vast een drankje, rek je denkspieren, en rond 20:00 uur gaan we van start met de kwis. En wellicht gaan jij en je teamgenoten aan het einde van de avond wel naar huis met één van de felbegeerde prijzen, want wie jarig is trakteert.

Ben je enthousiast geworden en kun je niet wachten tot het 3 juni is? Vul dan snel onderstaand inschrijfformulier in en meld je samen met je team aan. Mocht inschrijven onverhoopt niet lukken, dan is het ook mogelijk om een mail te sturen met je gegevens, aan: 25jaar@danmarzo.nl.

(Deelname voor Maoten en oud-leden is gratis)